Videos
Inspiration conversations with women who broke down barriers
Explore Videos Read Articles
Cu o carieră transnațională Dr. Raluca Grosescu a decis să se reîntoarcă în țară fiind în prezent lector în cadrul SNSPA și cercetător interdisciplinar la intersecția dintre sociologie politică, drept internațional și istorie globală.
Cătălina Neguț este doctor în inginerie chimică, cercetător științific la Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Electrochimie și Materie Condensată din Timișoara. Este o persoană perseverentă și răbdătoare, calități ce au ajuat-o să obțină ceea ce și-a dorit la nivel profesional. În prezent este director al unui Proiect de Cercetare Postdoctorală (PD), ce studiază senzori stocastici 3D pentru analiza biomarkerilor specifici tumorilor cerebrale
Premisa de la care a pornit Dr. Mara Mărginean, cercetător în cadrul Institutului de Istorie „George Barițiu” din Cluj-Napoca și bursieră a Colegiului Noua Europă, în călătoria ei de a găsi parte din răspunsurile legate de lucrurile care se întâmplă în jur, a fost aceea că orice cercetare pleacă de la o mirare.
Prof. Carmen Chifiriuc îmbină, deopotrivă, cariera didactică cu cea de cercetare, fiind, totodată Prorector Cercetare al Universității din București.
Continuăm seria poveștilor #FemeiÎnȘtiință cu S.l. dr.ing. Virginia Vasile, cadru didactic în cadrul Univeristății Politehnica din București.
Urmărește acest interviu pentru a afla ce înseamnă pentru o tânără studentă, actualmente doctorand, să se implice în activități de popularizarea științei, inclusiv în deschiderea unui muzeu al științei în orașul natal.